Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına olanak sağlar. Yangın bapları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kadar ivedi durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Gerçekten yangınlardan korunmak kucakin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye akort ve yönlü fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz kez yerı 150 metrekare’den okkalı ve ansızın şu denli katı olan umumi binalarda, yamaç adeti 4’ten çokça olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni binalması mecburi kılınmıştır.

Yangın bapları olarak da malum ivedi çıkış baplarının hangi malzemeden örgülması gerektiği, kesinlikle konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine kadar metanet seviyeleri hep muayyen standartlar gözetilerek binalmalıdır.

Derece: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli puan ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil kızdırmae dayanıklıdır.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen dargın sıcak yangın contası.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Icraatında kanatlardan biri sabit öbürü hareketlidir. Yangın çıkış kapısı istanbul çakılı kanada madun üst sürgü ve arka sektör uygulandığı kadar, amudi ürkü bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz bir araba insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne bapların kenarı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Report this wiki page